Χωρίς κατηγορία

Ηλιάδης παρών στα γραφεία της ΕΠΟ: “Δεν ζητιανεύουμε, αλλά απαιτούμε την ισονομία”

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης για μια σειρά επαφών με θέμα -τι άλλο;- από τις συνεχιζόμενες άσχημες διαιτησίες σε βάρος των κίτρινων. “Δεν ζητιανεύουμε, αλλά απαιτούμε την ισονομία” ήταν το μήνυμα του κιτρινόμαυρου παράγοντα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η απόφαση για την κιτρινόμαυρη αποστολή πάρθηκε αμέσως μετά την άσχημη διαιτησία στα όρια της πρόκλησης από τον Μιχάλη Βοσκάκη στον αγώνα με τη Βέροια. Μετά την επιστολή στην ΚΕΔ και τα τηλεφωνικά παράπονα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ. Προηγουμένως είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Σούπερ λίγκας Γιάννη Μώραλη, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό, εκφράζοντας τα παράπονα του.

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο κιτρινόμαυρος παράγοντας συναντήθηκε με φορείς της Ομοσπονδίας και της διαιτησίας, εκφράζοντας σε έντονο ύφος τα παράπονα του Άρη, τα οποία δεν αποτελούν προϊόν ενός μεμονωμένου γεγονότος (αν και ακραίου), όπως ήταν αυτό του Βοσκάκη, αλλά μιας αλυσίδας άσχημων διαιτησιών εις βάρος των κίτρινων!

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά: “Δεν επαιτούμε, δεν ζητιανεύουμε, αλλά απαιτούμε την ισονομία”.

Κύκλοι της ΕΠΟ φέρεται να έδωσαν δίκιο στα όσα υποστήριξε ο Ηλιάδης, αλλά όπως ήταν το σαφές μήνυμα “όλος ο Άρης περιμένει στην πράξη να υπάρχει αποτέλεσμα και να πάψει να αποτελεί ο σύλλογος το θύμα των διαιτησιών”!


To Top