Χωρίς κατηγορία

Λίμπρεχτς στο PRESSARIS: “Αγάπη για τον Άρη, πάντα στην καρδιά μου”!

Ο Τάις Λίμπρεχτς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ξανά με γνώριμα πρόσωπα. Με παίκτες που δούλεψε στον Άρη, θυμήθηκε τα παλιά και ομολόγησε ότι τρέφει συναισθήματα για τους κίτρινους, την πρώτη ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο Ολλανδός προπονητής μίλησε στο PRESSARIS σχετικά με τον Άρη και το “χθες” που τους γεμίζει με πολλές αναμνήσεις. “Ο Άρης είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, ας μην το ξεχνάμε αυτό (σ.σ. δούλεψε και σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ηρακλή). Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια για το σήμερα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη περίοδο” είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής για να συμπληρώσει:

“Υπάρχει πάντα αγάπη για τον Άρη, είναι πάντα στην καρδιά μου. Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια δεν έβαζα ως προτεραιότητα μόνο τα χρήματα στη δουλειά μου. Ήθελα να δουλεύω με αγαπητά πρόσωπα, να υπάρχει καλό κλίμα και σωστή συνεργασία. Όλα αυτά τα είχα με αυτά εδώ τα παιδιά που ήμουν στον Άρη”.

Ο Λίμπρεχτς σημείωσε με νόημα: “Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Αλλά στην Ελλάδα όλοι βιάζονται. Δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα από τη μια μέρα στην άλλη. Εμένα με έφερε ο κ. Μαραβέλιας στον Άρη και είχαμε καλή συνεργασία. Όταν έφυγε ήρθε ο Δασυγένης και εκεί άρχισαν τα προβλήματα… Αλλά αυτά είναι περασμένα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα καλά και τα άσχημα, όπως και από την συνεργασία μου με τον Άρη. Εγώ θέλω να θυμάμαι, μόνο τα καλά”!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top