Χωρίς κατηγορία

Περιθώριο μέχρι 29 Δεκεμβρίου για απάντηση στους Ισπανούς, επιφυλακτικοί στον ΑΣ, τονίζουν: “προέχει η νίκη και η 1η θέση”

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση των ανθρώπων του Άρη να μην προχωρήσουν σε βεβιασμένες ενέργειες ή κινήσεις, έχοντας στα χέρια τους την πρόταση των Ισπανών που επιθυμούν να εμπλακούν διοικητικά στον σύλλογο.

Το έγγραφο που έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του ΑΣ Άρης και έχει την υπογραφή του Λούις Όλιβερ, αφήνει σε πρώτη ανάγνωση, επιφυλακτικούς τους πάντες στο διοικητικό συμβούλιο (με βάση αυτά που έχουν γίνει κατά την εμπλοκή τους στην Λάρισα), τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν τη σημασία της “επόμενης κίνησης”, με δεδομένη την ανάγκη να προασπιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου.

Είναι δεδομένο πλέον ότι δεν θα γίνει η παραμικρή αναφορά μέχρι τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. “Προέχει η νίκη του Άρη στο Σουφλί για να κλείσουμε τη χρονιά στην 1η θέση” τονίζουν με έμφαση οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη.

Την πρόταση αυτή θα αξιολογήσει ο Ερασιτέχνης, έχοντας βάσει της επιστολής περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών να απαντήσει (βάσει των όσων αποτυπώνουν εγγράφως οι Ισπανοί), δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου (μεσολαβούν δυο Σαββατοκύριακα και οι αργίες των Χριστουγέννων). Μέχρι τότε υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε απάντηση.

To Top