Χωρίς κατηγορία

Τουλάχιστον, συμφώνησαν σε κάτι: «Να αρχίσει άμεσα έλεγχος στην ΠΑΕ»! Τι περιμένετε;

Απόφαση δεν πήραν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών. Η ένταση και οι εγωισμοί διέκοψαν τις εργασίες του συμβουλίου, αλλά…

Οι διαφορές πολλές. Την ώρα που η ομάδα χρειάζεται ενότητα, αυτό είναι ένα αρνητικό γεγονός. Το θετικό; Τουλάχιστον συμφώνησαν σε κάτι: “να γίνει άμεσα έλεγχος στην ΠΑΕ”.

Ο στόχος; Να υπάρχει και αύριο Άρης. Το μόνο ζήτημα για το οποίο φάνηκε να υπάρχει μια σχετική ταύτιση απόψεων μεταξύ των μελών του δ.σ., ανάμεσά τους και ο Σκόρδας ήταν η ανάγκη για άμεση διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ από το 2004 ως σήμερα. Τα χρήματα τρομάζεις να τα… δεις, δεν μπορείς καν να τα συζητήσεις…

Ο βασικός στόχος είναι να διαπιστωθεί πως έφτασε η ομάδα να έχει υπέρογκα χρέη μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποδοθούν στη συνέχεια ευθύνες, όπου προκύψουν. Ο κόσμος του Άρη έδωσε σαφή εντολή στις εκλογές, ας μην το ξεχνάμε.

Η θέση του PRESSARIS είναι συγκεκριμένη και σαφής: «Ακόμα και σήμερα, μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό ότι ο Άρης χρειάζεται χρήματα… χθες! Δεν μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί αυτό το θέατρο παραλόγου που παίζεται, μια κατάσταση… διλημμάτων ανούσιων ή ουσιαστικών, την ώρα που ο ίδιος δίνει χρήματα από το υστέρημά του.

Αυτοί οι επτά που αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών πρέπει να βρουν λύση τώρα! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το… γαϊτανάκι των εγωισμών. Χρειάζονται αποφάσεις, χρειάζονται χρήματα, χρειάζεται δράση και όχι… μουτράκια»!

Από δω και πέρα αναμένεται να δοθεί εντολή για έλεγχο. Το είπαν, το συζήτησαν, το θέλουν. Τα μέλη του φορέα έχουν έναν μονόδρομο μπροστά τους. Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ελέγχου για την ΠΑΕ. Είναι επομένως πιθανόν από βδομάδα να δοθεί εντολή για έλεγχο. Τα μέλη του φορέα θεωρούν ότι μέσω του ελέγχου αυτού θα καλύψουν το αίτημα του κόσμου για διαφάνεια, αλλά παράλληλα θα αποκαταστήσουν τη σχέση αξιοπιστίας σε όλα τα επίπεδα!

Ίσως αυτές οι διαδικασίες επιτρέψουν να υπάρξει μαζικότερη συμμετοχή και ευρύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα… Ποτέ δεν είναι αργά. Τι περιμένετε;

 

 

 

 

To Top