ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ατλαμάζογλου (νομικός Άρη): «Σε 15-20 μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα για τις αδειοδοτήσεις, δεν θα έχουμε θέμα με τον φάκελό μας…»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη στην Αθήνα, Πάρις Ατλαμάζογλου, μίλησε στην εκπομπή “Pressing” της ΕΡΤ3, αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, για την υπόθεση Ντουμιρσάϊ, αλλά και τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων: “Αρχικά να τονίσω ότι ο Άρης δεν στρέφεται κατά καμία ομάδας, ειδικά ομάδων που είναι στον ίδιο χώρο όπως ο Ηρακλής. Οι εξελίξεις επιβάλλουν να υπερασπίσει τα συμφέροντά του, γιατί αν δεν το κάνει ο Άρης θα το κάνει ο ΟΦΗ ή τα Τρίκαλα. Από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκ παίρνει μία απόφαση, επιτάσσει ο σύλλογος να υπερασπίσει τα συμφέροντά του”.

Για το πότε θα υπάρχει απόφαση ξεκάθαρη: “Θέλω να είμαστε συγκροτημένοι. Υπάρχουν όντως ελπίδες. Επιθυμούμε να πάρουν σάρκα και οστά μέσω των διαδικασιών του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Όποια απόφαση κι αν πάρει η Σούπερ Λιγκ θα την προσβάλλουν οι ομάδες. Εκτιμώ μέσα σε 15-20 μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα”.

Για την υπόθεση του Ντουμιρσάϊ: “Η υπόθεση Ντουμιρσάϊ τελικά δεν εκδικάστηκε. Για λόγους που δεν γνωρίζει κανείς. Συναντήθηκα με την κ. Μπόζνου, αναγνώρισε ότι έκανε λάθος, αλλά δεν προχώρησε στην εκδίκασή της. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκτιμήσεις και αγάπες. Μάλλον αυτή τη χρονιά, υπήρχε μεγάλη αγάπη σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης κι όχι τόσο στον Άρη”.

Για τις υπογραφές στο θέμα των αδειοδοτήσεων: “Η πλειοψηφία έχει συγκεντρωθεί, μένουν 1-2 περιπτώσεις, που μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί και δεν θα έχουμε κανένα θέμα”.

Για τον Τζεμπούρ: “Έχουμε επαφές και θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τα χρήματα, για να υπογράψει”

To Top