ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτή είναι η πραγματικότητα στην υπόθεση Οκάρο Γουάιτ

Ο Οκάρο Γουάιτ, του οποίου το όνομα φιγουράρει ως υποψηφίου για την θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ του Άρη, είναι περίπτωση παίκτη που σαφώς και προσελκύει το ενδιαφέρον, αλλά για να αποκτηθεί θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα περισσότερα κι από αυτά που θα δοθούν στον Τζερέλ Μακ Νιλ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ (22, 2,05μ.) προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία με την Βίρτους Μπολόνια, έχοντας σε 33 παιχνίδια 12,1 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 39% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Την καλή χρονιά του ο απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ θα την εξαργυρώσει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη. Την περασμένη βδομάδα απέρριψε πρόταση από την Τουρκία για 165.000 δολάρια. Απέρριψε πρόταση με καλύτερα χρήματα και πολυετές συμβόλαιο από την Βαρέζε. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν – με τις ευλογίες του Νικολά Μπατούμ, Γάλλου διεθνή ΝΒΑερ – πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τη Λεμάν, η οποία του έδινε 190.000 δολάρια, όμως συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει.

Εννοείται ότι ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει τον παίκτη και έχει ζητήσει να γίνει προσπάθεια απόκτησής του. Αυτό κάνει η διοίκηση, αλλά οι πιθανότητες σήμερα παραμένουν λίγες για να έρθει ο Γουάιτ στον Άρη.

To Top