ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτή είναι η σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης

Πενταμελής αναμένεται να είναι η Επιτροπή Εξομάλυνσης που θα αναλάβει τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια πρόσωπα θα τη στελεχώσουν…

Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι ο καθηγητής Δικαίου και μέλος του CAS, Πέτρος Μαυροειδής θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης, η οποία και θα πάρει στα χέρια της τα κλειδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι τουλάχιστον και τον Μάιο του 2017.

Από εκεί και πέρα τη θέση του αρχιδιαιτητή θα έχει ο Γιώργος Μπίκας, ενώ το γενικό μάνατζμεντ της Επιτροπής θα αναλάβει ο νυν διευθυντής της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες (θα παραιτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ), που ήταν παλαιότερα στην UEFA.

Σε ό,τι αφορά τα δύο άλλα μέλη που θα πλαισιώσουν την πεντάδα της Επιτροπής Εξομάλυνσης, θα είναι δύο νομικοί, όπως ανέφερε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6». Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο ο ένας εξ αυτών ήταν μέλος πειθαρχικών επιτροπών στο παρελθόν, με βασική τους αρμοδιότητα την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ τόσο με αυτούς των διεθνών ομοσπονδιών, όσο και με τους νόμους του κράτους.

To Top