ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αυτοί οι νέοι άφθαρτοι Αρειανοί πρέπει να έχουν και λεφτά. Υπάρχουν;”

Ο Νίκος Βαλεργάκης, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, μίλησε για την δικαστική διαδικασία που παρακολούθησε ο ίδιος.

 Αναλυτικά, όσα είπε στο YellowRadio:

«Παρακολούθησα μια δικαστική διαδικασία, η οποία όχι μόνο για τους ανίδεους δικηγορικά αλλά και για μας που έχουμε μια εμπειρία, θεωρήσαμε πως η απόφαση θα είναι θετική και θα ανακοινωθεί και άμεσα. Αυτό δεν το λέμε στη τύχη, αλλά από την αντιμετώπιση που είχαν οι αιτήσεις από τους δικαστές και από τις επεξηγηματικές ερωτήσεις που έγιναν στους δικηγόρους των ομάδων.

Σύμφωνα με την απόφαση, λογικά θεωρήσανε πως τα έγγραφα που προσκομίστηκαν τώρα, τα συμπληρωματικά(τα νέα έγγραφα), γιατί για να γίνει δεκτή η αίτηση έπρεπε να προσκομιστούνε νέα έγγραφα.

Ο Νόμος λέει πως νέα έγγραφα δεν είναι αυτά που είχα στο συρτάρι μου και δεν τα πήγα γιατί θεώρησα πως δεν είναι απαραίτητα, νέα έγγραφα είναι αυτά που προέκυψαν μετά την έκδοση της απόφασης. Αυτό είναι σημαντικό. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν αυτό το έγγραφο δεν το έλαβε υπ’ όψιν της η επιτροπή γιατί δεν της το πήγα εγώ δεν φταίει αυτή. Αν τα έγγραφα πήγαιναν νωρίτερα ίσως ήταν άλλη η κατάληξη, αυτό είναι το σκεπτικό του νόμου. Αν, όμως τα κρίνανε και αυτά και είπαν πως δεν έχετε δίκαιο, τότε είναι κακοδικία και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.

Η άποψη μου είναι πως σήμερα υπήρχαν και τυπικές και οι ουσιαστικές και οι νομικές προϋποθέσεις για να δικαιωθεί ο Άρης και δεν έγινε».

Για το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο: «Όλοι οι έγκριτοι συνάδελφοι που ασχολήθηκαν με το θέμα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το εξαντλήσουν μέχρι το 1%.

Για την απόφαση της Γ’ εθνικής την προηγούμενη χρονιά και το «restart» και αν μπορεί να γίνει φέτος: Αυτό θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι νέοι άφθαρτοι Αρειανοί πρέπει να έχουν και λεφτά. Υπάρχουν; Είναι διατεθειμένοι; Και αν υπάρχουν αυτοί, χρήματα υπάρχουν; Πρέπει να αναλάβει ένας. Δεν γίνεται κάθε τρεις μήνες να αλλάζει χέρια η ομάδα.
To Top