Αυτοκριτική για τους… χαμένους βαθμούς

Στην αυτοκριτική τους για την ατομική απόδοση αλλά και για τους βαθμούς που… πέταξαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων προχώρησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινή μέρας οι ποδοσφαιριστές του Άρη, στην συζήτηση που είχαν με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Αρκετοί παίκτες στάθηκαν στο γεγονός ότι λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε τις ευκαιρίες που κατάφεραν και δημιούργησαν καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία έγινε και για την μέτρια εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο όπως τόνισαν θα έπρεπε να πιέσουν πιο πολύ τον αντίπαλο, ώστε να μην χρειαστεί να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος υπό τη σκιά του άγχους.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο τεχνικός του Άρη που υπενθύμισε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις από την άμυνα προς την επίθεση -κυρίως με βαθιές μπαλιές- ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη αλλά και στην μικρή συμμετοχή που είχαν οι ποδοσφαιριστές του κέντρου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

 

To Top