Αυτοσκοπός η νίκη, υποχρέωση η καλή εμφάνιση! (PRESSARIS-LIVE, 15:30)

Το πρωτάθλημα περνάει για λίγο στη άκρη με τον Άρη να φιλοξενεί σήμερα (15:30) για τον θεσμό του Κυπέλλου την… γνώριμη Καστοριά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Μπορεί για τους κίτρινους η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην αποτελεί πρωταρχικό στόχο της φετινής σεζόν, ωστόσο ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση, συνδυασμός που έχει λείψει το τελευταίο διάστημα.

Νέα πρόσωπα σε πάγκο και ενδεκάδα…

Δημήτρης Μπουγιουκλής και Δημήτρης Σίτσας έχουν αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και από την πρώτη στιγμή έχουν εκφράσει και πρακτικά μέσω των προπονήσεων την επιθυμία τους να παρουσιάσουν έναν… διαφορετικό Άρη, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Γκίνο που δεν συμμετείχε στις προπονήσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το δόντι του, αλλά και ο Άντι Ρένια. Eπιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Ψυχογιός και Γιαννίτσης.

Αποδεκατισμένη η Καστοριά

Στην αντίπερα όχθη, η αποστολή της Καστοριάς έρχεται στη Θεσσαλονίκη με χίλια μύρια προβλήματα, αλλά και υπηρεσιακό τεχνικό, τον Ηλία Βάλλη. Ο Πασχάλης Δημητρίου αποτελεί από χθες παρελθόν από τον πάγκο, ενώ την ομάδα δεν θα ακολουθήσουν και έξι (Τσαμασλίδης, Κεφάλας, Σαββαΐδης, Σαπανίδης, Αθανασιάδης και Καλαϊτζίδης) βασικά στελέχη, μετά την αδυναμία της διοίκησης να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι τους το τελευταίο διάστημα.

Έτσι θα παραταχθεί ο Άρης…

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Μπαϊμάκης, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας, Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι και Ατματσίδης.

Στον πάγκο:Καρατζιοβαλής, Λιόνης,Λεμονής,Καπνίδης, Χιντασέλι,Παπαδόπουλος,Ντούνγκα, Μαζουλουξής.

Η αποστολή της Καστοριάς: Κοκκινίδης, Φράγκος, Μπαϊρακτάρης, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Δημητριάδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Γιαννούλης, Καραθάνας, Ντάμτσης, Γανόλης, Γεωργιάδης, Μίχος, Τάσιος, Μηλιάτης, Πούλιος, Καρανάσιος, Μουρατίδης και Σουμέλας.

To Top