ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτούς θα κοουτσάρει ο Αγγέλου στο Λας Βέγκας

Με κορυφαίο όνομα τον MVP του φάιναλ φορ του κολεγιακού πρωταθλήματος, Ντόντε Ντι Βιτσένζο θα παραταχθούν οι Μπακς στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, εκεί όπου θα τους κοουτσάρει και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι Μπακς ανακοίνωσαν χθες το ρόστερ για το σάμερ λιγκ και ο Ντι Βιτσέντζο συμπεριλαμβάνεται, όπως και οι δύο περσινές επιλογές στο ντραφτ, Στέρλινγκ Μπράουν και Ντι Τζέι Γουίλσον, οι οποίοι πήραν λεπτά συμμετοχής τη χρονιά που πέρασε στο ΝΒΑ.

Ο Ντι Βιτσέντζο ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Βιλανόβα στο φάιναλ φορ του NCAA, οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο με 31 πόντους (με 5 εύστοχα τρίποντα).

Οι υπόλοιποι παίκτες των Μπακς στο Λας Βέγκας, εκεί όπου θα κοουτσάρει ως μέλος του τεχνικού τιμ και ο προπονητής του Άρη είναι: Τζόρναν Μπαρνέτ (Μιζούρι), Τράα Μπελ Χάινς (Βέρμοντ), Τζέιμς Μπλάκμον (Ιντιάνα), Τι Τζέι Κλάιν (Ρίτσμοντ), Πέρι Έλις (Κάνσας), ΖεΚουάν Λιούις (Βιρτζίνια Κομονγουέλθ), Μπράντον ΜακΚόι (Νεβάδα Λας Βέγκας), Τιμ Κουόρτερμαν (Λουϊζιάνα Στέιτ), Τζάεσον Τέιτ (Οχάιο Στέιτ), Τρέιβις Τρις (Μίσιγκαν Στέιτ), Κρίστιαν Γουντ (Νεβάδα Λας Βέγκας).

Το τεχνικό τιμ πάντως δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα επισήμως οι Μπακς.

To Top