ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό είναι το “παιχνίδι” στην υπόθεση Βεζένκοφ

Δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη αυτό που δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ σε συνέντευξή του στην Κύπρο για τον Παναθηναϊκό. Ειδικά αν ανατρέξει κανείς σε όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει για το συγκεκριμένο θέμα…

Είναι απολύτως λογικό για έναν παίκτη σαν τον Βεζένκοφ, που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο, να αφήνει την πόρτα του Παναθηναϊκού ανοικτή.

Είναι απολύτως λογικό να μην θέλει να απορρίψει πλέον καμία επιλογή για το μέλλον της καριέρας του. Το έκανε πέρσι συνειδητά για να μείνει στον Άρη, ώστε να απολαύσει τους καρπούς αυτής της επιλογής το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Άρης του έδωσε και του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του και βοηθιέται από αυτή τη διαδικασία αγωνιστικά γιατί παλεύει να μπει στην πρώτη τετράδα, έχοντας παρουσιάσει μέχρι σήμερα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Προφανώς και τα 250.000 ευρώ που υπάρχουν στην ρήτρα του συμβολαίου του Βεζένκοφ είναι πολύ μικρό ποσό για την αξία του που ανέβηκε κατακόρυφα φέτος, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει.

Αυτό είναι το “παιχνίδι” και έτσι θα πάει όλο το καλοκαίρι, μέχρι να αποφασίσει ο παίκτης τι θα κάνει. Με την τοποθέτησή του προφανώς και δίνει περισσότερες πιθανότητες να μην είναι του χρόνου στον Άρη, όμως η σκληρή πραγματικότητα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και για τον σημερινό Άρη – με αυτή τη διοίκηση και αυτά τα οικονομικά δεδομένα – αυτή μοιάζει να είναι η λύση για την βιωσιμότητα του τμήματος, μπαίνοντας στο δεύτερο έτος του άρθρου 99.

Εκτός κι αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στον μπασκετικό Άρη, όπως διαφοροποιήθηκαν της ΑΕΚ, που μεσα σε λίγους μήνες από νεοφώτιστη έφτιαξε ρόστερ επιπέδου Ευρωλίγκας…

To Top