Αυτό είναι το ρόστερ του Άρη 3 μέρες πριν την πρεμιέρα! Ποιοι “αποχαιρέτησαν”, ποιοι έμειναν και ποιοι είναι στον… αέρα!

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις στην ΕΠΟ μόλις 3 μέρες απέμειναν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής με το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ είναι αυτή τη στιγμή το μείζον πρόβλημα στον Άρη, καθώς γίνεται προσπάθεια την ύστατη στιγμή να παρουσιαστεί ολοκληρωμένο μέχρι την Κυριακή.

Αυτή την στιγμή ο Άρης μετράει στο δυναμικό του 17 ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα με βάση τα τωρινά δεδομένα να αγωνιστούν την Κυριακή, εκ των οποίων οι 4 προέρχονται από την περσινή Κ20 του Άρη και ενσωματώθηκαν για την προετοιμασία στο Πράβετς. Γίνεται αντιληπτή, επομένως, η επιβεβλημένη ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας…

Συγκεκριμένα οι 17 είναι οι εξής: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Λιόνης, Γκόλιας, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Λιόλιος, Ρένια, Μαζουλουξής, Λεμονής, Βασιλόπουλος, Ντούγκας, Χουζούρης και Φουρτζίου.

Μετά την οριστική απόφαση του Άρη να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική παρελθόν αποτέλεσαν 5 ποδοσφαιριστές του μέχρι πρότινος ρόστερ είτε γιατι δεν υπολογίζονταν από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είτε γιατί δεν θέλησαν να ακολουθήσουν την ομάδα στη Γ΄Εθνική.

Αυτοί είναι οι : Νικολόπουλος και Καλογεράκης που αποκτήθηκαν φέτος και οι Γκελής, Τσιάρας και Κουσίδης.

Στον… αέρα βρίσκονται μέχρι στιγμής οι Σανιά και Ν΄Λουντούλου, καθώς δεν πρόλαβαν να δηλωθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν πέρσι στην Ελλάδα δεν έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ολοκληρώνοντας, τριών ποδοσφαιριστών που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα δεν έχει αποφασισθεί ακόμα το μέλλον. Ο λόγος για τους Βιλανάκη, Γκίνο και Κονγκού. Για τον τρίτο θεωρείται σχεδόν αβέβαιο να αποκτηθεί, εφόσονθ α κατέχει θέση ξένου και παράλληλα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί όπως ακριβώς στην περίπτωση των Σανιά και Ν΄Λουντούλου.

To Top