“Αφεντικό” στην Μπραουνσβάιγκ ο Σρέντερ

Το είπε και το έκανε ο Ντένις Στρέντερ. Έγινε μεγαλομέτοχος της Μπραουνσβάιγκ, η οποία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η αγάπη του Ντένις Στρέντερ για την Μπραουνσβάιγκ είναι γνωστή κι έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο πλέι μέικερ των Ατλάντα Χοκς είναι πολύ δεμένος με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010, αυτή που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του και να πάρει το εισιτήριο για το ΝΒΑ.

Με τον Κώστα Φλεβαράκη στο ρόλο του πρώτου προπονητή άλλωστε, πήρε περισσότερα λεπτά συμμετοχής, ανέβασε κατακόρυφα τις “μετοχές” του και έφτασε στο σημείο να επιλέγεται στο Νο17 του ντραφτ από τα “Γεράκια”.

Περίπου πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ο 25χρονος παίκτης έκανε πράξη αυτό που έλεγε -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- το τελευταίο διάστημα: έγινε το νέο αφεντικός της!

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Instagram, πήρε στις πλάτες του την Μπραουνσβάιγκ, στην οποία πλέον κάνει κουμάντο. Ένα παράδειγμα που δεν είναι μοναδικό βέβαια στο ΝΒΑ,αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ίδιο συμβαίνει στη Γαλλία, με τον Τόνι Πάρκερ να είναι ο μεγαλομέτοχος της Βιλερμπάν εδώ και μερικά χρόνια.

To Top