Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων με Άρη από τον ΟΦΗ

Η τάση αποχώρησης από μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, τα νέα πρόσωπα, η αλλαγή στις τιμές εισιτηρίων και η προσπάθεια επιστροφής του Τσάλου.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά οι διοικητικές ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» η Διοικούσα Επιτροπή έχει φτάσει στα όρια της (με όλους να αναγνωρίζουν το έργο της) και μέλη της εκδήλωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν. Το μπαλάκι για τη σύνθεση της νέας διοίκησης έχει πέσει στην πλευρά των μετόχων που καλούνται να λάβουν αποφάσεις, αλλά και να βρουν παράλληλα οικονομικές λύσεις, αφού εκτιμάται ότι χρειάζεται η ΠΑΕ ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ για να βγει η σεζόν.

Ως νέα πρόσωπα στο διοικητικό σχήμα αναμένεται να προσχωρήσουν ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Πολεμαρχάκης, αλλά και ο διαχρονικός «στρατιώτης» της ομάδας Κώστας Καζανάκης.

Για το οικονομικό θέμα η «Πατρίς» αναφέρει ότι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση -πριν διακοπεί για να συνεχιστεί την Πέμπτη 22/3- να αλλάξουν οι τιμές των εισιτηρίων για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη (24/3) και Αρη (4/4).

Πιθανότατα το φθηνότερο εισιτήριο θα οριστεί στα 10 ευρώ (αντί για 5), ενώ η δωρεάν είσοδος θα ισχύσει μόνο για τα παιδιά (όχι για τις γυναίκες). Το σκεπτικό αυτής της απόφασης είναι η στήριξη από πλευράς κόσμου (θα εκδωθεί και σχετική ανακοίνωση) και στον οικονομικό τομέα (μέσω αγοράς εισιτηρίου) σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

To Top