ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βένος στο PRESSARIS: «Να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των προτάσεων-Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα…»

Διατεθειμένοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και όπως τους ζητηθεί είναι παλαίμαχοι του Άρη, στο διάστημα που ακολουθεί πριν τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και την οριστική επιλογή του προσώπου ή των προσώπων που θα τους ανατεθεί το διοικητικό χρίσμα της επόμενης χρονιάς.

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του συλλόγου των παλαιμάχων του Άρη, μίλησε στο PRESSARIS για τις πέντε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, αλλά και τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στους υποψήφιους οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ακόμα και σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, το ενδιαφέρον από πλευράς υποψήφιων επενδυτών είναι μεγάλο. Οι προτάσεις πρέπει εξεταστούν ενδελεχώς και να διασφαλιστεί ότι είναι πλήρως αξιόπιστες. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουμε “χορτάσει” από προτάσεις που στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές για να ανακτήσει ο σύλλογος την χαμένη του αίγλη», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει ο σύλλογος των παλαιμάχων απέναντι τους:

«Πάντα είμαστε δίπλα στον Άρη και έχουμε ως στόχο να τον βοηθάμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, όπως μας ζητηθεί, προτάσσοντας την εμπειρία μας και την αγάπη μας για τον σύλλογο. Θα θέλαμε μία ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη, ώστε να έχουμε κι εμείς μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ποιόν των υποψηφίων. Έχουμε αποδείξει ότι δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα και στηρίζουμε αυτόν που θεωρούμε ότι με την παρουσία του μπορεί να ωφελήσει τον Άρη».

To Top