Βαρβούτας: «Η στήριξη στους Έλληνες στρατιώτες, τα δάκρυα συγκίνησης και η μάχη παραμονής του Άρη»

Ο έφορος του αντρικού βόλεϊ του Άρη Γιάννης Βαρβούτας αναφέρθηκε στην σπουδαία ενέργεια των κιτρινόμαυρων να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στις οικογένειας των Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας (Θυμηθείτε ΕΔΩ)Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ευκαιρία του αγώνα που είχαμε με την Ορεστιάδα και παρακολουθώντας τις εξελίξεις της κοινωνίας με τους δυο Έλληνες στρατιώτες, πήρα την πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με τους γονείς των παιδιών και να τους δώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Ήμουν διστακτικός στην αρχή γιατί δεν ήξερα πως θα το πάρουν, άλλα συγκινήθηκαν πολύ, βρεθήκαμε στο σπίτι του ενός παιδιού, ήταν ένα κλίμα συγκίνησης και ήταν αμήχανη η δικιά μας πλευρά και η δική τους  πλευρά όμως, βλέπαμε στο βλέμμα τους ένα κενό  και αυτό που τους είπαμε είναι ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας αν μας χρειαστούν και δεν έχει σημασία αν είναι διαφορετική ομάδα το παιδί τους από εμάς, σημασία έχει ότι είναι ένας Έλληνας στρατιώτης. Είμαστε οι μοναδικοί που πήραμε αυτή την πρωτοβουλία σαν Άρης.

Τους πήγαμε την εικόνα του Αγίου Δημητρίου και την στολή του Άρη με τις υπογραφές των παικτών, ήταν πολύ ζεστός ο τρόπος που μας δέχτηκαν οι άνθρωποι αυτοί, έχουνε μεγάλο κουράγιο και αυτό που τους είπαμε είναι να μην στεναχωριούνται και πως είμαστε δίπλα τους και το εννοούμε.

Υπάρχει κάποια εξέλιξη για τα δύο παιδιά;

Και εκείνοι δεν ξέρουν, δεν είναι στο χέρι τους, είναι πολίτικο το θέμα, μόλις βγούνε τα παιδιά, υποσχεθήκαμε στους γονείς να τους συναντήσουμε από κοντά.

Για το επόμενο παιχνίδι του Άρη:

Πάμε σε αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό, θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη με νίκη παραμένει στην Α2. Αν η ομάδα αποδώσει δεν θα έχουμε προβλήματα αγωνιστικά, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο.

To Top