Βαρβούτας: «Θα χαρούμε να δούμε τον κόσμο του Άρη μαζικά στο πλευρό μας»

Ο έφορος του αντρικού τμήματος βόλεϊ Γιάννης Βαρβούτας αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Ορεστιάδα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Άρη. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Η εβδομάδα ήταν λίγο μυστήρια σχετικά με τον προγραμματισμένο αγώνα του Σαββάτου, τελικά παίζουμε αύριο στις 6 στην Μίκρα και έχει κλειδώσει.

Θα χαρούμε να δούμε τον κόσμο για πρώτη φορά μαζικά, να ζεσταθούν και οι παίκτες, αυτή η ομάδα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει κόσμος του Άρη.

Γιατί είναι σημαντική η σημερινή νίκη:

Έχουμε ακόμα δυο αγώνα μέσα στην έδρα μας, θέλουμε τους 3 βαθμούς για να μην ψάχνουμε στο τέλος αν είναι πρώτοι οι δεύτεροι, να έχουμε καθαρίσει την παραμονή, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας.

Με την Αλεξανδρούπολη παίζουμε στις 10 Μάρτιου εδώ, η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική πόλη που βάζει αξιολογημένους διαιτητές για τα παιχνίδια και στην Αλεξανδρούπολη δεν ίσχυε αυτό.

Αρχής γενομένης θέλουμε νίκη αύριο, τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα δούμε στην πορεία. Είναι μια δύσκολη χρονιά να την τελειώσουμε ομαλά και να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Για το μπάσκετ:

Ότι έχει σχέση με το έμβλημα του Άρη, ήμαστε κοντά και πάντα ήμαστε. Πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι με το ισχύς εν τι ενώσει θα πάει ο σύλλογος μπροστά. Ο σύλλογος θα μείνει για πάντα, εμείς θα ερχόμαστε και θα φεύγουμε.

To Top