Βεζένκοφ: “Για τον Γκάλη, για τον κόσμο και για μας τους 18…”

Στα «πρέπει» και στην πίεση του αποτελέσματος στάθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετά το τέλος του αγώνα. Ο 20χρονος φόργουορντ μπορεί να μην έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που τον έχουμε συνηθίσει όμως σημείωσε καθοριστικούς πόντους και βοήθησε ώστε η ομάδα του να φτάσει σε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Η διοίκηση κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να ξαναπαίξουμε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν χαμένο και θα χάναμε ακόμα και τον ένα πόντο ήταν κάτι πολύ σημαντικό και παρότι ήμασταν κακοί σήμερα καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του 19χρονου παίκτη που συνέχισε λέγοντας: «Κρατάμε μόνο τη νίκη και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ξέραμε ότι αν χάναμε σήμερα θα δυσαρεστούσαμε τον κόσμο και όλες οι προσπάθειες της διοίκησης θα πήγαιναν χαμένες. Όταν κερδίζεις, βλέπεις τα λάθη σου. Πρέπει να τα δούμε και  να πάμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και χωρίς άγχος να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο».

Αναφορικά με την πίεση που αισθάνθηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση της νίκης τόνισε: «Όσο ελεύθερα και να είναι τα σουτ αν είσαι πιεσμένος δεν μπορείς να ευστοχήσεις. Σήμερα η άμυνα μας ήταν καθοριστική. Είναι το σήμα κατατεθέν μας, δεχτήκαμε μόνο 57 πόντους και αυτό πιστεύω λέει πολλά».

Όσον αφορά την παρουσία του Γκάλη στην κερκίδα και το γεγονός ότι με αυτόν στο γήπεδο οι κίτρινοι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ: «Σίγουρα το ότι είναι εδώ μας βοηθάει όμως μας γεμίζει και με περισσότερη ευθύνη. Ξέρουμε ότι είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του Άρη και θέλουμε να κερδίζουμε και για αυτόν όπως και για τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει αλλά και για εμάς τους 18 που βρισκόμαστε κάθε μέρα μαζί και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για την συνέχεια δήλωσε: «Είμαι προσγειωμένος. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιείσαι τι έχει γίνει. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι όλοι την εβδομάδα, όμως από σήμερα ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό και ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς του Σαββάτου».

To Top