Βεζένκοφ: “Δεν μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα, όλα ξεκινούν από την άμυνα”

Ο Άρης δεν μπήκε στο πνεύμα του παιχνιδιού με τον Κολοσσό και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε άσχημες επιδόσεις στην άμυνα, δεν του επέτρεψε να κερδίσει τους Ροδίτες, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ των κίτρινων είπε αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, ήταν καλύτερος από μας και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς δεν μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Προσπαθήσαμε με ατομικές ενέργειες να πλησιάσουμε στο σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε ποτέ. Σουτάραμε 10 περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Όταν δέχεσαι 43 πόντους σε ένα ημίχρονο δεν μπορείς να ζητάς πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού του Κολοσσού αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ήττα και να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Πρόσθεσε πως “προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα αλλά όπως και με τον Κόροιβο κάναμε κάποια πράγματα που δεν βγήκαν. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να διορθώσουμε πρώτα την άμυνα και μετά την επίθεση”.

Ερωτηθείς αν η ομάδα κάνει αυτή την περίοδο “κοιλιά” στην απόδοση της απάντησε: “Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα κάνει “κοιλιά” στην απόδοση της. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί για 20 λεπτά , σήμερα σε ολόκληρο τον αγώνα. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι”.

To Top