ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεζένκοφ: «Τα πάντα τα οφείλω στον Άρη»

O Αλέξανδρος Βεζένκοφ ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, για τον Άρη, τη Θεσσαλονίκη που αφήνει πίσω με βαριά καρδιά καθώς και για τον κόσμο των «κίτρινων» τον οποίο χαρακτήρισε υπέροχο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ στο “Μετρόπολις”:

«Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να παλεύεις για το κάθε λεπτό, δε θα σου χαριστεί τίποτα, πάω σε ένα καινούργιο περιβάλλον, δεν πάω ως ένα ταλέντο, πάω να διεκδικήσω τη θέση μου και όπως ο προπονητής αποφασίσει να με χρησιμοποιήσει, έτσι και εγώ θα ανταποκριθώ στην ευθύνη» δήλωσε στην αρχή ο Κυπριο-Βούλγαρος φόργουορντ και συνέχισε:

«Τις τελευταίες ημέρες ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος, λόγω του ότι θα αφήσω το σπίτι μου, τους φίλους μου και τη Θεσσαλονίκη, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός.»

Για την απόφαση του να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και στην ομάδα της Μπαρτσελόνα:«Έχω μάθει στη ζωή μου ότι απόφαση παίρνω να την στηρίζω 100% και να μην κοιτάω πισω. Δεν μετανιώνω για την απόφαση μου αυτή.»

Για την παρουσία του στον Άρη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε, είχα τη βοήθεια όλων για να φτάσω εδώ που είμαι και τα πάντα τα οφείλω στον Άρη. Προσωπικά δεν έχω από κανένα παράπονο, ούτε από την διοίκηση, ούτε από τον προπονητή μου, ούτε και από τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ όλους.»

Για το αύριο του Άρη χωρίς τον ίδιο: «Ο Άρης δεν βασίζεται σε πρόσωπα, η ομάδα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική και του χρόνου. Έφυγε απλά ένας παίκτης».

Για την προετοιμασία που θα ακολουθήσει: «Αυτή τη στιγμή προπονούμαι στην Βουλγαρία, θα κάνω ένα ταξίδι στην Αμερική για να βελτιώσω κάποιες αδυναμίες μου και από εκεί και πέρα ξεκινώ και προετοιμάζομαι για τη καινούργια αρχή στη Μπαρτσελόνα. Θα μου λείψουν τα πάντα από τη Θεσσαλονίκη και όταν το σκέφτομαι, μου έρχεται να δακρύσω…»

Τέλος μίλησε για τον κόσμο του Άρη, τον οποίο και χαρακτήρισε υπέροχο: «Αυτός ο κόσμος είναι υπέροχος, στα δύσκολα ήταν εκεί, πάντα ήταν κοντά στην ομάδα και τον ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έχει προσφέρει. Μπράβο σε αυτό τον υπέροχο κόσμο.»

 

To Top