Βοργιάς: “Απροκάλυπτα απαράδεκτη η ενέργεια Αμυγδαλή, απορώ γιατί δεν την καταγγέλλει ο Άρης…”

O πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το θέμα της διαιτησίας στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τους ορισμούς διαιτητών στα ματς του Άρη και του Πανσερραϊκού: «Είναι απίστευτα πράγματα, δεν μπορεί δύο διαιτητές να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια μιας συγκεκριμένης ομάδας. Ή να ορίζεται διαιτητής από την Δράμα με την οποία έχει σχέση ο κ. Βασιλακάκης. Ήταν τόσο δύσκολο δηλαδή στον αγώνα του Άρη να βάζανε διαιτητή από την Καβάλα, την Ξάνθη ή κάπου αλλού; Έπρεπε να βάλουν από την Δράμα;

Δεν λέω ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση ο κ. Βασιλακάκης. Μπορεί και να μην τους γνωρίζει. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που δεν έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Το μυαλό όμως πηγαίνει στο πονηρό.

Αυτό, όμως, που μου κάνει εντύπωση είναι πώς όλα αυτά δεν τα καταγγέλλει ο Άρης στον κ. Καραμελίδη ή τον κ. Γκιρτζίκη. Η ενέργεια του κ. Αμυγδαλή είναι απροκάλυπτα απαράδεκτη».

 

Για το αν ο Καραμελίδης ως επικεφαλής της ΚΕΔ έχει γνώση της κατάστασης: «Μπορεί να μην ασχολείται ο κ. Καραμελίδης, ή μπορεί να δέχεται καλοπροαίρετα αυτά που κάνει το μέλος του. Δεν μπορώ να ξέρω αν δρα ανεξέλεγκτα ο κ. Αμυγδαλής. Είναι η μεγάλη η πιθανότητα, όμως.

Δεν ξέρω πως λειτουργεί η συγκεκριμένη επιτροπή. Από όσα ξέρω, νομίζω ότι ο καθένας του έχει πάρει μια κατηγορία και είναι υπεύθυνος γι’ αυτή. Ας στείλει ο Άρης μια επιστολή να ρωτήσει τι συμβαίνει. Από την στιγμή που ορίζονται 2-3 φορές οι ίδιοι διαιτητές αυτό σημαίνει ότι παύει να υπάρχει σύμπτωση».

To Top