ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βοσνιάδης: «Φαβορί ο Άρης για την άνοδο, ο Μυροφορίδης έχει τον τρόπο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, προπονητής της Κέρκυρας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον Άρη και το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το πρωτάθλημα της Super League είπε:

Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος για την εξέλιξη του πρωταθλήματος γιατί πλέον γίνονται παιχνίδια που ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα και οι μικρές ομάδες μπορούν να πάρουν αποτελέσματα από τις μεγάλες. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα και όταν ένα πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο μπορεί να προσελκύσει πιο εύκολα κόσμο από ένα πρωτάθλημα που ο καθένας ξέρει τι  θα δει. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και ο Πανιώνιος θα βρίσκεται μέσα στην πεντάδα πιστεύω είναι φαβορί για πεντάδα.

Για τον όμιλο του Άρη στο κύπελλο είπε:

Είναι ίσως ο πιο αμφίρροπος όμιλος, πιστεύω ότι ο Άρης είναι ομάδα η οποία μπορεί να κάνει νίκη και έχει την δυνατότητα να πάρει τους βαθμούς που θέλει και να συνεχίσει στο κύπελλο. Από την ώρα που έχει πετύχει την πρώτη νίκη ο Άρης πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε ένα από τα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο και να πάρει την πρόκριση. Δεν το θεωρώ πολυτέλεια για τον Άρη την πρόκριση στο κύπελλο, ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για την Β’ εθνική και το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο είπε:

Έχει πολύ καλές ομάδες η Β’ εθνική, ο Άρης είναι ένα από τα φαβορί για να επιστρέψει στην κατηγορία πιστεύω πολύ και στον Απόλλων Πόντου. Άρης, ΟΦΗ και Καλαμαριά πιστεύω θα είναι οι διεκδικήτριες της ανόδου. Καλή ομάδα επίσης έχουν και τα Τρίκαλα, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω αλλά τις άλλες τρείς ομάδες τις βλέπω πιο έτοιμες. Να βάλουμε βέβαια και τον παράγοντα Δόξα Δράμας η οποία μεν ανέβηκε τελευταία στιγμή και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή αλλά φαίνεται ότι χτίζει πολύ καλό ρόστερ.

Είναι τραγικό, δεν συνέβη μόνο φέτος αλλά συνέβη και πέρσι. Είναι απαράδεκτο να αργεί να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα και να δέχεται τόση ταλαιπωρία. Όλα τα πρωταθλήματα έχουν ανάγκη από μια υγιής επαγγελματική Β’ εθνική κατηγορία. Πρέπει να σταματήσει αυτό με την κατηγορία και τις ομάδες που βρίσκονται σε αυτήν να κάνουν φιλανθρωπίες.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη είπε:

Έχει την εμπειρία, έχει τις ανόδους, και άμα τον εμπιστευτούν και του δώσουν την δυνατότητα να τρέξει την ομάδα όπως θέλει τότε ο Άρης θα ανέβει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ισχύει ότι ξέρει να κρατάει ενωμένα τα αποδυτήρια και άμα βρει και την χημεία που πρέπει με τον προπονητή τότε ο Άρης δεν θα έχει προβλήματα.

Για το ρόστερ του Άρη είπε:

Έχει φτιάξει ένα καλό ρόστερ ο Άρης με μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες αλλά και αυτοί που παραμείνανε από πέρσι είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Σημαντικός παράγοντας είναι όμως να υπάρχει ηρεμία ψυχική και οικονομική έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ να μην σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από την άνοδο.

To Top