ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρέθηκε σε ξενοδοχείο στη Ναύπακτο ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής

Σε ξενοδοχείο στη Ναύπακτο εντοπίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πότης Τσιριμπής, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί την Πέμπτη από την οικογένειά του.

To ότι βρέθηκαν τα ίχνη του επιβεβαίωσε και η αδερφή του, ενώ όταν ρωτήθηκε το λόγο που οδήγησε στο να μη δώσει σημεία ζωής απάντησε ότι ήθελε να απομονωθεί.

Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής, είχε πάει στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά το ΑΕΛ – Ολυμπιακός, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας εθεάθη να διασκεδάζει σε μαγαζί του Πειραιά. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του, ήταν το μεσημέρι της επομένης.

Η αδερφή του, Βασιλική, μιλώντας στο protothema.gr νωρίτερα, είχε δηλώσει: «Ανησυχούμε πάρα πολύ. Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του τη Δευτέρα το βράδυ ήταν η κοπέλα του, που της είπε  “έρχομαι σπίτι σου” και από τότε αγνοείται ο αδερφός μου.

Χτες το πρωί δηλώσαμε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και τον παρακαλώ πάρα πολύ αν θέλει να απομονωθεί για τους δικούς του λόγους, αν νιώθει την ανάγκη ότι θέλει να μείνει μόνος του ας μας πάρει ένα τηλέφωνο να μας πει ότι είναι καλά.

Ο αδερφός μου ήταν πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Μετά άνοιξε ένα καλοκαιρινό μαγαζάκι, δεν πήγε καλά και το έκλεισε. Δεν είχε δουλειά. Δεν είχε προβλήματα, ήταν φυσιολογικός. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Θέλω να είναι καλά και να μας πάρει τηλέφωνο».

Πηγή: protothema.gr

To Top