ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές του Αυτοκράτορα! Μπουτάρης: “Διπλή η χαρά μου, γιατί είμαι Αρειανός” (photo)

Την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Αρη για την κατάκτηση του 19ου πανελλήνιου πρωταθλήματος βράβευσε ο δήμος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr τα αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων και βρείτε τα προγνωστικά των συντακτών…

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αφού συνεχάρη τους παίκτες για την επιτυχία τους δήλωσε… διπλά περήφανος για αυτή καθώς ο ίδιος είναι οπαδός του Άρη.

“Η χαρά μου είναι διπλή γιατί είμαι Αρειανός, βέβαια οι παοκτζήδες βγάζουν σπυριά τώρα…” είπε και ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα.

“Δίνεται ένα τρομερό παράδειγμα δύναμης, πίστης και αφοσίωσης κι είστε ενεργά μέλη της κοινωνίας. Ξέρω ότι ως δήμος έχουμε θέματα με τις ράμπες στα πεζοδρόμια και είναι γαϊδούρια όσοι παρκάρουν στις ράμπες, το λέω με πλήρη συνείδηση. Οι ράμπες είναι κακοφτιαγμένες και πρέπει να γίνουν από την αρχή για να είναι εύκολες στην πρόσβαση. Να τις βάλουμε σε μια σειρά . Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου πάλι πρωταθλητές” κατέληξε ο Μπουτάρης.

Το παρών έδωσαν τα μέλη του πρωταθλητή, ενώ από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης Ψηφίδης.

To Top