ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Είμαι σίγουρη ότι θα πάρουμε την πρόκριση”

Τη σιγουριά της ότι η Εθνική ομάδα των κορασίδων θα πάρει την πρόκριση εξέφρασε η αθλήτρια του Άρη, Ευφροσύνη Αλεξάκου, με δηλώσεις της στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ.

Η ακραία των «κίτρινων» και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε σχετικά:

«Η αλήθεια είναι ότι προηγούμενα χρόνια η Εθνική Κορασίδων, αλλά και η Νεανίδων είχαν σημαντικές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις κι αυτό δημιουργεί ένα σχετικό άγχος και μια πίεση, αλλά τόσο εγώ όσο και όλα τα κορίτσια πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση», είπε η αρχηγός και συμπλήρωσε:

«Σ’ αυτή την Εθνική υπάρχει ταλέντο, αλλά παράλληλα έχουμε ταιριάξει αρμονικά και σαν χαρακτήρες κι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο Ρόβινι τις Φινλανδία, Κροατία, Νορβηγία, με την Αλεξάκου να σημειώνει:

«Παίζοντας τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά με Φινλανδία, Κροατία θα κριθούν τα πάντα. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα για τις αντιπάλους μας, αλλά βλέποντας τη δική μας είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Διαθέτουμε και καλές μονάδες και καλό σύνολο και όλοι στην αποστολή έχουμε θετικές σκέψεις».

To Top