ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είμαστε καλύτεροι με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την παρουσία του κόσμου, αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Η ομάδα της Λάρισας αποχαιρετά την Α1. Μπήκαμε αποφασιστικά και πήραμε σχετικά μια εύκολη νίκη. Έπαιξαν όλα τα κορίτσια, γιατί θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι όλες οι παίκτριες ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε παίξει πολλές φορές φέτος με τον Ολυμπιακό και φιλοδοξούμε να παίξουμε και στα play-off. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, άλλης ταχύτητας, αλλά αυτό το διάστημα έχει κάποιες απουσίες που μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Με δική μας ήττα 3-2 από τον Ολυμπιακό δεν μπαίνουμε στα play-off γιατί υστερούμε σε ισοβαθμίες με Σαντορίνη και Πανναξιακό. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και μόνο τη νίκη. Αν πήγαιναν όπως τα περιμέναμε όλα τα αποτελέσματα θα ήμασταν ήδη στα play-off. Είμαστε έτοιμοι. Αποδείξαμε πως έχουμε πολύ δυνατή έδρα και την έχουμε κρατήσει αήττητη στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την στήριξη του κόσμου, γιατί είναι αποδεδειγμένο πως όταν τον έχουμε στο πλευρό μας είμαστε καλύτεροι. Ο κόσμος μας γιγαντώνει».

Για τα play-off: «Είναι μια καταπληκτική σεζόν και τολμώ να το πω πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα ήρθε στην Α1 μετά από πέντε χρόνια και κάνει καταπληκτική πορεία. Η χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη αν καταφέρουμε να μπούμε και στα play-off».

To Top