ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η απάντηση του Χαριτωνίδη για την παραίτησή του από το δ.σ. της ΕΟΠΕ

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ και πρώην γενικός αρχηγός του βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, έδωσε τη δική του απάντηση για την παραίτησή του από την Ομοσπονδία, ενώ τόνισε ότι θα είναι παρών στις επαναληπτικές εκλογές.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Διαβάστε στο Foxbet.gr τα αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων και βρείτε τα προγνωστικά των συντακτών…

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο liberovolley11.blogspot.gr:

Αναφορικά με την καταγγελία που του έκανε ο Μαυρομάτης: «Υπάρχει άδεια ΟΠΑΠ στο όνομα του παιδιού μου, αλλά μέσω του ΟΠΑΠ δεν παίζονται στοιχήματα της Α1 κατηγορίας Γυναικών, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Επομένως δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΟΠΕ.

Παραιτήθηκα για να διευκολύνω το έργο της διοικούσας επιτροπής και δεν ήθελα να προκαλέσω προβλήματα στην διοίκηση, γιατί χρειαζόταν χρόνος για να συγκεντρώσω τα απαραίτητα έγγραφα που να πιστοποιούν ότι μπορώ να είμαι υποψήφιος. Όταν γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές θα με βρούνε πάλι μπροστά τους».

Σχετικά με τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ και δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη: «Περίμενα διαφορετική συμπεριφορά. Περίμενα να αποδεχθεί το όποιο αποτέλεσμα και να είναι ψύχραιμος. Δυστυχώς όμως είδα να έχει συνολικά συμπεριφορά ενός μικρού παιδιού, που του πήραν το παιχνίδι!!! Η ΕΟΠΕ δεν είναι παιχνίδι.

Δοκιμάστηκε εδώ και έξι χρόνια και τον… αποδοκίμασαν οι συνεργάτες του που τον εγκατέλειψαν και με τον Γιάννη Στουραϊτη διεκδίκησαν την διοίκηση της ΕΟΠΕ. Αλλά τον αποδοκίμασαν και τα σωματεία, αφού ήρθε 7ος στην προτίμηση των ψήφων, παρά την συνεργασία που έκανε με άλλη παράταξη.

Όσο και να ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε συνεργασία, αυτή φαίνεται από τις ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι, αφού μόνο 7 (4+3) ήταν μέσα στους πρώτους 21 !!!» και συμπληρώνει:

«Οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων έπαιξαν άσχημο παιχνίδι στους… υποτιθέμενους συνεργάτες τους, καθώς από τους 36 μόνο οι 7 ήταν οι εκλεκτοί που… πριμοδοτήθηκαν και οι υπόλοιποι πήγαν στον σκουπιδοντενεκέ».

To Top