ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κιτρινόμαυρη Κις για το “αντίο” της: “Μου φέρθηκαν άψογα στον Άρη”!

Ο Άρης υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο ΔΑΚ Πυλαίας για την τελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Οι δύο ομάδες μάχονται για το γόητρο αφού, αφού ο Άρης θα καταλήξει στην 5η θέση, ενώ η Ελπίδα θα υποβιβαστεί και θέλει να αποχαιρετίσει με ψηλά το κεφάλι.
Από τα πρόσωπα της αναμέτρησης, η Κάταλιν Κις που ρίχνει «τίτλους τέλους» για τη σάλα, αν και θα μείνει δίπλα στο χώρο ενεργά. «Ελπίζω να κερδίσουμε και να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους ανθρώπους της ομάδας και πόσο με βοήθησαν και μου φέρθηκαν άψογα. Εύχομαι στο μέλλον να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά», δήλωσε η «Κάτα».

Στην αντίπερα όχθη, η Ελπίδα δίνει την τελευταία της παράσταση στην Α1 γυναικών έχοντας διανύσει ωστόσο με μαχητικότητα και αξιοπρέπεια το… ταξίδι.
Η κεντρική, Άννα Καλαντάτζε τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη χρόνια σαν πρωτάρες στην Α1, ζήσαμε ωραίες στιγμές παρά τον υποβιβασμό, το χαρήκαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Σίγουρα θα θέλαμε το κάτι παραπάνω, πιστεύω μπορούσαμε να μείνουμε αλλά φοβηθήκαμε την υπέρβαση. Στο τελευταίο ματς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από την κατηγορία».

To Top