ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Με τον κόσμο μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δύο μέρες έμειναν για το σπουδαίο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/2) στις 16.00 στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Η προετοιμασία των κοριτσιών του Δημήτρη Σολκίδη πραγματοποιείται κανονικά χωρίς προβλήματα, με την ακραία των «κίτρινων», Αλεξία Καλανταρίδου, να δηλώνει στο arisvolleywomen.gr:

«Η ομάδα μας προέρχεται από μια δύσκολη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο. Αυτή η νίκη μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που διαθέτει πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Το γεγονός, άλλωστε, πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδηλώνει το μέγεθος της δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα. Εμείς, από την πλευρά μας, όλη την βδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά στη προπόνηση και ελπίζουμε αυτό να βγει και στο γήπεδο».

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, λέγοντας: «Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι».

To Top