ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μονόδρομος το “διπλό” στην Ορεστιάδα (19:00) – Μέλκας: “Φαβορί ο αντίπαλος, λόγω έδρας”

Αγώνας επιβίωσης διεξάγεται σήμερα στην Ορεστιάδα (19:00) ανάμεσα στην Ορεστιάδα και τον Άρη για την 17η αγωνιστικής της Volleyleague.

Oι «κίτρινοι», για ν΄ αξιοποιήσουν τη νίκη τους το περασμένο Σάββατο με 3-0 επί του Φοίνικα Σύρου, θέλουν ν΄ αποδράσουν με το «διπλό» σήμερα, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα ταλαιπωρήθηκαν αρκετά χθες και το ταξίδι τους για την ακριτική πόλη ήταν πολύωρο, εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών.

«Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στη γενικότερη αβεβαιότητα που βιώνει η χώρα με όλα τα μπερδέματα που υπάρχουν βρίσκεται και το ελληνικό βόλεϊ και φυσικά η ομάδα μας», τόνισε ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει:

«Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και την ίδια βαθμολογική πίεση. Και οι δύο δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Η Ορεστιάδα παίζει στην έδρα της και αυτός ο παράγοντας την κάνει φαβορί. Πρέπει να βρούμε τρόπους για γρήγορη ανάπτυξη και να χαλάσουμε την υποδοχή των αντιπάλων μας».

To Top