ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης κοιτάζει στα μάτια έναν ακόμη τίτλο! Τι δηλώνει ο κόουτς των κορασίδων ενόψει του φάιναλ φορ

Ο Άρης κοιτάζει στα μάτια έναν ακόμη τίτλο! Τι δηλώνει ο προπονητής των κορασίδων βόλεϊ ενόψει του φάιναλ φορ Γιάννης Τσαϊρέλης, αλλά και οι αντίπαλοι προπονητές.

Τσαϊρέλης Γιάννης (προπονητής Άρη): “Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που είμαστε παρόντες και σε αυτό το Final 4 που έρχεται. Ένα τριήμερο με αγώνες με πολύ καλές ομάδες κι παρελθόν στο θεσμό όπως και την έκπληξη της διοργάνωσης το Τριάδι. Εμείς είμαστε έτοιμοι κι για αυτή την διοργάνωση για να δώσουμε τρεις αγώνες και μακάρι την Τρίτη το βράδυ να φτάσουμε εκεί που έχουμε θέσει ως στόχο. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και στις τρεις μέρες. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί ο κόσμος να καθίσει άνετα να τα δει κι εύχομαι να γεμίσει”.

Βαγγέλης Γιάννης (προπονητής Μακεδόνων Αξιού): “Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά το ότι συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4, με αρκετά ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια κι αν μπορέσουμε να προκριθούμε στο Πανερπαρχιακό κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε όπως και πέρσι τον Πανελλήνιο τίτλο”.

Τεμελούδης Γιώργος (προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): “Ακόμη ένα Final 4 στο οποίο συμμετέχουμε, τόσο σαν Ελπίδα γενικά, όσο και σαν τμήμα κορασίδων πιο ειδικά. Η 7η συνεχόμενη συμμετοχή μας, μεταφράζεται σαν την τρίτη ηλικιακά φουρνιά αθλητριών που διαδέχθηκε τις 2 προηγούμενες επιτυχημένες φουρνιές, εξαργυρώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις  προσπάθειες και τον κόπο που καταβάλουν σε καθημερινή βάση  όλες οι αθλήτριες. Ο στόχος της ομάδας αρχικά είναι η πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και μετά η κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΕΣΘ. Θα έλεγα ότι ο Άρης ξεχωρίζει λίγο από τις άλλες ομάδες λόγω της εμπειρίας του από τη συμμετοχή  αθλητριών του στη βασική ομάδα των νεανίδων που πήρε το πρωτάθλημα αλλά και της συμμετοχής της Αλεξάκου.

Η ομάδα των Μακεδόνων μπορεί να μην έχει τη δυναμική της περσινής ομάδας που πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά παραμένει μία δυνατή ομάδα που δουλεύει σωστά στα αναπτυξιακά τμήματα με ειδικό βάρος. Η ομάδα του Τριαδίου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, απόδειξη της σωστής δουλειάς του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια. Ευχή μου ένα καλό  τουρνουά με δυνατούς αγώνες, σε σωστά φίλαθλα πλαίσια  και νικητή τον καλύτερο”.

Στεργίου Καλλιρόη (έφορος Ατρόμητου Τριαδίου): «Για πρώτη φορά ο Ατρόμητος συμμετέχει στο Final 4, κάτι που αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας μας και αναγνώριση της συστηματικής προπόνησης που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να τους χαρούμε».
Ο προπονητής του Ατρόμητου Τριαδίου, Γαϊδατζής Δημήτρης, δεν προέβη σε δήλωση.

To Top