ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδημητρίου στο PRESSARIS: “Εύχομαι ο Άρης να βρει σύντομα τον δρόμο του”

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Άρη και πλέον είναι προπονητής στις ακαδημίες κοριτσιών του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, αντιμετώπισε προ ημερών την πρώην ομάδα του ως παίκτης του Νέστορα.

Μάλιστα, ο Παπαδημητρίου «πλήγωσε» τον Άρη, αφού η δική του ομάδα ήταν που πήρε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο ίδιος μίλησε στο PRESSARIS για το πώς είδε τους «κίτρινους», αλλά και την παρθενική του εμπειρία ως προπονητής στη σάλα στις ακαδημίες του Άρη.

«Η ομάδα μου μπορεί να μην έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, ωστόσο, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έχει προβλήματα, γεγονός που φάνηκε και στο παρκέ. Ελπίζω να τα ξεπεράσει σύντομα και να βρει τον δρόμο του στο πρωτάθλημα».

Επίσης, ερωτηθείς για τη δουλειά, που γίνεται στις ακαδημίες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, είχε να πει: «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι με την μεγάλη προσέλευση φέτος στις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι η πρώτη μου προπονητική εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό γίνεται στον Άρη.

Προσπαθούμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να ετοιμάσουμε τα κορίτσια και στο μέλλον να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μας».

Τέλος, ο Θοδωρής Παπαηδμητριου αναφέθρηκε και στον ισχυρό άνδρα του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, τον Γιάννη Ρεντζεπέρη, λέγοντας: «Μακάρι να υπάροχυν μόνο άνθρωποι σαν τον κύριο Ρεντζεπέρη στο βόλεϊ και σαν τον Γιάννη τον Γιαννάκη, ο οποίος ‘τρέχει’ για την ομάδα».

To Top