ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Παραμιλάνε τα κορίτσια με τον κόσμο του Άρη, εκπληκτική ατμόσφαιρα”

Ο μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη αναφέρθηκε στην χθεσινή εκπληκτική ατμόσφαιρα των φιλάθλων κατά την διάρκεια του φιλικού με την ΑΕΚ, μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Ο Γιάννης Γιαννάκης τόνισε αρχικά: «Χθες πήραμε μία δεύτερη γεύση, η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα της σεζόν στην πρώτη προπόνηση, όπου βρέθηκαν φίλοι της ομάδας. Με την ΑΕΚ ο κόσμος δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, θύμισε επίσημο αγώνα και μάλιστα ντέρμπι και όποιος περνούσε απέξω κανείς δεν φαντάζονταν ότι είναι φιλικός αγώνας».

Για την εντύπωση που έκανε η παρουσία του κόσμου στις παίκτριες είπε: «Θα πω τι έγινε με την Γκλιγκόροβιτς, η οποία είναι πολύ έμπειρη και έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Κατά την διάρκεια του αγώνα μου είπε ότι αυτό είναι απίστευτο, και μου είπε μετά το τέλος του φιλικού ότι δεν έχει συναντήσει πουθενά τέτοιο κόσμο, τέτοιο παλμό. Ήταν μία μαγική ατμόσφαιρα Το πρώτο σετ το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες γιατί τα κορίτσια ήταν πολύ πιεσμένα με την παρουσία του κόσμου».

Για την φετινή ομάδα του Άρη είπε: «Η ομάδα που θα βασιστεί στις ξένες αθλήτριες που είναι εξαιρετικές, μαζί με τις καλές Ελληνίδες που έχουμε και ορισμένες νεαρές. Έχουμε καλά δείγματα μέχρι στιγμής, υπάρχουν δυνατότητες και θέλουμε δυνατά παιχνίδια και γι’ αυτό πάμε και σε ένα διεθνές τουρνουά στην Τουρκία.  Φέτος είναι αλήθεια ότι μας έστειλαν προσκλήσεις για να λάβουμε μέρος σε τουρνουά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό δείχνει ότι έχουμε ανέβει επίπεδο για να μας καλούν δυνατές ομάδες σε τέτοια φιλικά. Οι αντίπαλοι μας, έχουν κοντά στο 1 εκ. μπάτζετ. Αντιλαμβάνεται ο καθένας την διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τους αντιπάλους μας»

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε το βήμα παραπάνω, με την τετράδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω, καλές ομάδες είναι επίσης ο Παναξιακός και η Σαντορίνη. Πιστεύω ότι αν η ομάδα μας είναι καλή, θα μπορέσουμε το βήμα παραπάνω. Συνεχίζουμε ρεαλιστικά, με σκληρή δουλειά για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ πιθανό, Θεού θέλοντος να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

To Top