ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στροφή σε Πανναξιακό οι “κίτρινες” – Καετάνο: “Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια”

Οι γυναίκες του Άρη ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς, που ακολουθεί με τον Πανναξιακό εκτός έδρας. Ένα δύσκολο ματς σε μία εξίσου δύσκολη έδρα, όπου μοναδικός στόχος των παικτριών του Δημήτρη Σολκίδη είναι να κάνουν το “2 στα 2”.

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Τζου Καετάνο, ήταν για άλλη μια φορά η κορυφαία των «κίτρινων» στην πρώτη τους φετινή νίκη με 3-0 επί των Μακεδόνων Αξιού το περασμένο Σάββατο, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από την περσινή χρονιά.

Η Βραζιλιάνα ακραία, που παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα «κιτρινόμαυρα», μίλησε στην «Α» για το πρώτο αυτό θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για τη συνέχεια.

Για τη νίκη επί των Μακεδόνων: «Νιώθω πολύ καλά για την πρώτη μας νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσουμε με το… δεξί».

Για το αν ήρθε εύκολα ή δύσκολα αυτή η νίκη: «Ανεξαρτήτως από το εάν το ματς ήταν εύκολο ή δύσκολο, εμείς πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίζουμε χωρίς λάθη, ώστε να παίρνουμε εύκολα τα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω σε μία ανάλογη συνέχεια…».

To Top