ΒΟΛΕΙ

Τα κορίτσια του Άρη στέλνουν στους αναγνώστες του PRESSARIS τις πιο… κιτρινόμαυρες ευχές με λάμψη και χ-ΑΡΗ! (photos)

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη άφησαν για λίγο στην άκρη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, φόρεσαν τα πιο γιορτινά τους χαμόγελα και φωτογραφήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για λογαριασμό του PRESSARIS, στέλνοντας τις ευχές τους στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια για μία «καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο!».

Η Κέισι Γκάνο, η Αλεξία Καλανταρίδου, η Αναστασία Γουγούση και η Τζου Καετάνο μπήκαν στο κλίμα των ημερών, που τις καλεί να γίνουν έστω και για λίγο παιδιά, και το χάρηκαν με την ψυχή τους: επισκέφθηκαν τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, που έχουν στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, φωτογραφήθηκαν μπροστά στο δέντρο και στον τεράστιο Άγιο Βασίλη, ανέβηκαν στο καρουζέλ, με την Καναδή διαγώνιο του συλλόγου, που απολαμβάνει τον πρώτο της χρόνο στην Ελλάδα και στον Άρη, έδειχνε να το διασκεδάζει περισσότερο απ΄ όλες!

Η Γκάνο, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να κάνει για πρώτη φορά… ελληνικά Χριστούγεννα, αφού θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες των γιορτών, τις οποίες θα περάσει μια φίλη της, που αγωνίζεται στον Πανναξιακό. «Θα δούμε όλες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες, θα πάμε στο κέντρο της πόλης για ψώνια και θα ψήσουμε χριστουγεννιάτικα καλούδια», τόνισε η 23χρονη διαγώνιος, ενώ Θεσσαλονίκη και μάλιστα «δαγκωτό» για την περίοδο των εορτών ψηφίζει και η Τζου Καετάνο, που δηλώνει «Θα μείνω στην πόλη με τον άντρα μου και την οικογένειά μου».

Από την πλευρά της, η Αλεξία Καλανταρίδου θα βρεθεί στη γενέτειρά της, την Κατερίνη και θα περάσει οικογενειακώς τις γιορτινές αυτές ημέρες, ενώ παραδέχεται πως «τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή, γιατί βρίσκω χρόνο και βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου».

Όσο για το θα ήθελαν να θυμούνται και τι να ξεχάσουν από τη χρονιά, που σε λίγες ημέρες φεύγει, η κάθε μία είχε και κάτι διαφορετικό να πει.

Η νεαρή Αναστασία Γουγούση είναι η μοναδική αθλήτρια, που βρίσκονταν και πέρυσι στη ομάδα και όπως είναι λογικό, δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χαρά για την επάνοδο του Άρη στα μεγάλα σαλόνια: «Αυτό που θα έχω να θυμάμαι από το 2015 είναι σαφώς η επιστροφή της ομάδας στην Α1, μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή για τον σύλλογο», ενώ η Κέισι Γκάνο παραδέχτηκε πως: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που ξύπνησα και είδα τα αεροπορικά εισιτήρια στο e-mail μου!».

Η κορυφαία παίκτρια των «κίτρινων», Τζου Καετάνο, είχε να πει: «Το 2015 ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Επέλεξα να μείνω στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον άντρα μου και νομίζω πως ήταν η καλύτερη επιλογή. Επίσης, απολαμβάνω την παρουσία μου στον Άρη! Τι άλλο να ζητήσω;; Τίποτα!», με την Αλεξία Καλανταρίδου να θυμάται: «Θέλω να θυμάμαι τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μέχρι τώρα με την ομάδα και τις καλές μας εμφανίσεις».

Στο τέλος, οι τέσσερις έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στο σύλλογο, αλλά και στους φίλους αυτούς για μία χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για την «κιτρινόμαυρη οικογένεια»!

gynaikes-7 gynaikes-1 gynaikes-2 gynaikes-3 gynaikes-4  gynaikes-6

To Top