ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσαϊρέλης: “Ο Άρης πρωταγωνιστής με τον κόσμο στο πλευρό του…”

O νέος προπονητής του τμήματος γυναικείου βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης μίλησε για τα νέα του καθήκοντα στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Η συνεργασία μας ξεκίνησε από την περσινή χρονιά, ήρθα για να κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά, ο κ.Ρετζεπέρης κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και συνεχίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο.

Δικός μας στόχος ήταν το να δουλέψουμε την ανάπτυξη, ήμουν ευτυχής που πέτυχα μια τέτοια κατάσταση αλλά και το ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε το πανελλήνιο των νεανίδων.

Για τον προκάτοχο του θέλησε να πει:

Αυτήν την στιγμή αντικαθιστώ έναν προπονητή καταξιωμένο και με επιτυχίες, δεν είναι ότι η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή θέση, είναι επιλογή του προέδρου να γίνει αυτή η αλλαγή.

Είναι προσωπικός μου φίλος μάλιστα ο κ.Σολκίδης, έχουμε συνεργαστεί και παλαιότερα σε σύλλογο και στην Εθνική οπότε και από αυτήν την άποψη το φορτίο είναι βαρύ.

Για τους στόχους της ομάδας:

Οι στόχοι έχουν τεθεί από το καλοκαίρι, από σήμερα δεν αλλάζει κάτι, η ομάδα είναι ψηλά στην βαθμολογία, εκεί θέλει να παραμείνει και να κατακτήσει όσα περισσότερα μπορεί όσον αφορά το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Για το τι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα πει στις αθλήτριες του Άρη:

Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο του συλλόγου και το καλύτερο όλων μας, να είμαστε προσηλωμένοι, να διαχειριστούμε όσα θέματα υπάρχουν και θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι όλα σε μια καλή σειρά.

Για το ότι η ομάδα έχει μπορέσει να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο:

Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο ακόμα πιο κοντά μας χαρίζοντας μεγάλες νίκες.

Για τους στόχους του Άρη όσων αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια:

Άμα μπορέσουμε θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο

Για το ότι η ομάδα έχει ποιότητα:

Και οι Ελληνίδες, και οι ξένες είναι πολύ ικανές αθλήτριεςμ και η Σιμόν που προστέθηκε τελευταία δείχνει την αξία της, θα βρει τον ρυθμό της και νομίζω ότι θα βοηθήσει την ομάδα.

Ενώ τέλος απευθυνόμενος προς τον κόσμο είπε:

Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να φέρουμε επιτυχίες από τις παγκορασίδες μέχρι το γυναικείο τμήμα, η ομάδα δουλεύει για να έρχονται τίτλοι και να γίνεται ο κόσμος χαρούμενος.

To Top