ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσαϊρέλης: “Τίτλος αφιερωμένος εξαιρετικά…” – Νικολάκης: “Δίκαια πρωταθλητής ο Άρης”

Ο Άρης κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στην Πτολεμαΐδα, καθώς επικράτησε του ΑΟ Μαρκοπούλου με 3-1 στον τελικό της διοργάνωσης.

O προπονητής του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον παρθενικό τίτλο του Άρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Κάναμε το 20 στα 20 με τη νίκη μας στον τελικό και αφιερώνουμε τον τίτλο στον πρόεδρο Γιάννη Ρετζεπέρη, στον μάνατζερ της ομάδας Γιάννη Γιαννάκη που τρέχει όλη την ημέρα για να δίνει λύσεις, τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Γκιόση που ήταν όλη τη χρονιά δίπλα και τον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Μαρκόπουλου. Η αξία του μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε ότι το θέλαμε λίγο περισσότερο κι αντέξαμε στην πίεση του ».

Γιάννης Νικολάκης: «Συγχαρητήρια στον Άρη γιατί κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα γιατί πάλεψε ως το τέλος. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο η 2η θέση και νιώθουμε ικανοποίηση που φτάσαμε στον τελικό, ενώ είναι σημαντικό και για τα ίδια τα κορίτσια. Ο Άρης ήταν το φαβορί και το απέδειξε αν και θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε το ματς στο τάι μπρέικ όμως στο τέλος μέτρησε η εμπειρία του Άρη».

To Top