ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλεκομ-Άρης: Αριθμοί και στατιστικά

Ο Άρης αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Basketball Champions League εκτός έδρας την Τέλεκομ Μπον και η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης παρουσίασε μερικά από τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων:

Η Βόννη έχει μόλις μία νίκη σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια για το BCL, αλλά ήταν η μεγαλύτερη κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα (72-58).

·Ο Άρης έχει νικήσει μόλις ένα από τα τελευταία 9 παιχνίδια του εκτός έδρας για το BCL. Πρόκειται για το ματς της 8ης αγωνιστικής με την Ζιελόνα Γκόρα (80-72). Τρεις από τις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας ήττες του, έχουν έρθει με διαφορά 22+ πόντων.

·Ο Άρης έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του στο BCL, αλλά δεν έχει υπάρξει φορά φέτος που έχασε τρία σερί ματς.

·Οι «κιτρινόμαυροι» πετυχαίνουν 67.4 πόντους ανά παιχνίδι φέτος και μόνο η Κάπο Ντ’ Ορλάντο (64.3) είναι λιγότερο παραγωγική από την ελληνική ομάδα.

·Ο Τζούλιαν Γκαμπλ έχει σημειώσει 20+ πόντους σε δύο παιχνίδια της φετινής κανονικής περιόδου (κόντρα σε Ζιελόνα Γκόρα και στην έδρα του Άρη). Και στις δύο περιπτώσεις, η Βόννη βγήκε νικήτρια.

To Top