ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Άρη, Δημήτρης Κουτσμανής, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio:

Για τους στόχους της Ομάδας: Ελπίζουμε να είναι καλή η χρονιά και από νωρίς να πετύχει η ομάδα το στόχο της που είναι να σωθεί στη κατηγορία και μαζί με τη σωτηρία να κάνουμε αποπληρωμή των χρεών.

Για την πρώτη της ομάδας: Έγινε με 9 παίκτες η πρώτη προπόνηση και κάποιοι είναι πολύ κοντά στο να έρθουν στην ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες διαβεβαιώσεις από τον Ερασιτέχνη Άρη και περιμένουμε και κάποιους μικρούς. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους που είναι κοντά στο σύλλογο.

Για την ετοιμότητα της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις: Ναι ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι. Γι αυτό ξεκινήσαμε νωρίς για να έχουμε χρόνο μπροστά  μας. Θα δώσουμε και φιλικά και πιστεύουμε να έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ μέσα στην εβδομάδα για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Για τον κόσμο: Τον θέλουμε πάντα κοντά μας. Ο κόσμος είναι κοντά στην προσπάθεια και θέλουμε να είναι πάντα στο πλευρό μας. Κάνουμε και εμείς τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε.

Για το τεχνικό τιμ: Έχουμε παιδιά που αγαπούν την ομάδα, όπως ο προπονητής ο Γιάννης ο Μέλκας και εμπιστευόμαστε την δουλειά του. Είναι ένα τιμ που είχαμε και την προηγούμενη χρονιά και σε αυτούς θα στηριχθούμε. Σημαντικό ρόλο για μας παίζει και η παρουσία του κύριου Χαριτωνίδη.

Για την αδειοδότηση: Προσκομίσαμε όλα τα έγγραφα και πιστεύω πως θα έχει κλείσει και το θέμα αυτό άμεσα.

Για το θέμα Ντάμποβιτς: Υπάρχει το θέμα, υπάρχει η οφειλή. Έχει επιμεληθεί του θέματος ο κύριος Γρόλιος. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη για να κάνουμε ένα διακανονισμό για τα χρήματα του.

To Top