Γίνε αθλητικός συντάκτης με υποτροφία του PRESSARIS στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

Το PRESSARIS σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει στους αναγνώστες – επισκέπτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών!

Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα συμμετοχής, πατώντας πάνω στο σχετικό banner, ο αναγνώστης κερδίζει μερική υποτροφία, που αντιστοιχεί σε επιδότηση διδάκτρων 1.200€/έτος για σπουδές στην ειδικότητα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Η φόρμα συμμετοχής θα υπάρχει online στην ιστοσελίδα του PRESSARIS μέχρι και τις 30/09/13. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πατήσετε στο σχετικό banner, στην κεντρική στήλη της ιστοσελίδας.

Τα IEK ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία 55 ετών στην εκπαίδευση, με 11 τομείς σπουδών και 74 ειδικότητες, παρέχει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες πολύπλευρη κατάρτιση και πλήρως αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό πτυχίο.

Η προσφορά υποτροφιών αποτελεί παράδοση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος σε ετήσια βάση παρέχει τη δυνατότητα σε νέους να σπουδάσουν με χαμηλό κόστος διδάκτρων. Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406, [email protected] , www.iek-xini.edu.gr

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του www.pressaris.gr.

2. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή όπου στην φόρμα συμμετοχής είναι συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/09/2013.

4. Όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής κερδίζουν επιδότηση διδάκτρων για σπουδές στην Αθλητική Δημοσιογραφία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

5. Κάθε μία υποτροφία που θα δοθεί στο διαγωνισμό αντιστοιχεί σε επιδότηση διδάκτρων 1.200€ ανά έτος.

6. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να αλλαχθούν με χρηματικό ποσό.

7. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών, για να την κατοχυρώσουν θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους σε διετές πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

8. Οι υποτροφίες ισχύουν για την ακαδημαϊκή περίοδο 2013-14.

9. Οι προσφερόμενες υποτροφίες δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα εγγραφής και τα παράβολα του ΕΟΠΠ (ΟΕΕΚ).

To Top