Γαλανός: “Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ο κόσμος του Άρη θα αποφασίσει”

Την βεβαιότητα του ότι τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει όσον αφορά το μέλλον του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γαλανός, που τονίζει ότι ο κόσμος θα αποφασίσει και όχι ο ΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “gazzetta.gr”:

Για την απόφαση του Ερασιτέχνη Άρη να μην συνεχίσει την συνεργασία μαζί του: “Θέλω να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι δεν υπήρξε τη Δευτέρα καμία συνάντηση με τον Ερασιτέχνη Άρη. Εσκεμμένα βγήκε αυτή η ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (σ.σ. Τον καλούσε συνάντηση για ενημέρωση των εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα) επειδή γνώριζαν πως εγώ δεν θα μπορούσα να έρθω αφού βρίσκομαι στην Αθήνα για να κάνω επαφές με υποψήφιους προπονητές”.

Για τη λίστα των προπονητών που έχει στα χέρια του και για τις πρώτες επαφές: «Έχω μιλήσει και με τους Σάκη Τσιώλη, Γιάννη Τοπαλίδη. Υπάρχουν όμως ακόμα δύο ονόματα στα υπόψιν, αλλά συμφωνία δεν έχει προκύψει ακόμα».

Σχετικά με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ότι αποχωρεί από τον Άρη, δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη, τονίζοντας πως: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αύριο στις 4 το απόγευμα έχω καλέσει σε συνάντηση όλους τους φορείς και δεν θα αποφασίσει καμία διοίκηση του Ερασιτέχνη για το αν θα παραμείνω στον σύλλογο. Ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός που θα αποφασίσει και κανείς άλλος. Ας περιμένουμε λοιπόν για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις».

Αναφορικά με το ποσό που έχει βάλει ο ίδιος στην ομάδα, διαψεύδει κατηγορηματικά όσους υποστηρίζουν πως δεν έχουν μπει δικά του χρήματα: «Στην ομάδα έβαλα αρχικά 280 χιλ. ευρώ κι έχω πάρει πίσω 160 χιλ. ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 120 χιλ. ευρώ αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτά και θα φανούν όλα στην αυριανή συνάντηση».

Όσο για περιστατικό με τη φερόμενη επίθεση που καταγγέλθηκε κατά του μέλους του γραφείου Τύπου του Άρη από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Μου το μετέφεραν όμως άνθρωποι της εμπιστοσύνης μου και μου είπαν πως όντως έτσι όπως αναφέρθηκε έγιναν τα πράγματα».

To Top