Γενική συνέλευση στον ΑΣ με το βλέμμα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο… Όλα ανοιχτά!

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης για την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης στις 25 Μαΐου (σε μέρος που θα οριστεί αργότερα…) φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των επικείμενων εξελίξεων στον σύλλογο.

Στους μήνες που προηγήθηκαν έγιναν πολλά, δεν έγιναν πολλά περισσότερα, ο σύλλογος πέρασε από χίλια κύματα… Είναι προφανές ότι στις 25 Μαΐου αναμένεται να ανοίξει μια ατζέντα θεμάτων, τη στιγμή πάντως που ενώ όλοι θα έπρεπε να μιλούν για:

Α. ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

Β. τη σύσταση νέας ΠΑΕ, με εξασφαλισμένη την άνοδο από την ομάδα,

τα ερωτηματικά και στα δυο αυτά θέματα παραμένουν…

Για την εκκαθάριση οι πρόσφατες δηλώσεις του Σπύρου Χριστοφορίδη με αφορμή την εμπλοκή του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ, ενισχύουν την αίσθηση της αβεβαιότητας, ενώ και στο θέμα της ανόδου, όλα σήμερα είναι στον αέρα…

Η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης θα έχει σίγουρα το… βλέμμα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, μια και υπάρχουν σειρά άλλων θεμάτων που “καίνε” τον σύλλογο, όπως π.χ. η κατάσταση στο βόλεϊ.

Ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι εάν θα προκύψει νέα διοίκηση και ποια θα είναι αυτή. Πριν μερικές βδομάδες ο Τάσος Δεσύπρης είχε τοποθετηθεί δημόσια, προαναγγέλλοντας την εμπλοκή του στα διοικητικά, ενώ γενικά υπάρχουν κι άλλες τάσεις για την “επόμενη μέρα”.

Όλα προς το παρόν είναι ανοιχτά, με πιο σημαντικό απ΄ όλα το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκεί όπου έπρεπε σήμερα να γίνεται ο προγραμματισμός για τον Άρη της επόμενης κατηγορίας, όλα κρέμονται από μια κλωστή…

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΑΣ Άρης για την προκήρυξη γενικής συνέλευσης

To Top