Γενικός Γραμματέας της FIBA ως το… 2031 ο Μπάουμαν

Ο Πάτρικ Μπάουμαν θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας της FIBA, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα… 13 χρόνια!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Ελβετός παράγοντας υπέγραψε νέα σύμβαση με την παγκόσμια ομοσπονδία, παραμένοντας Γενικός Γραμματέας ως το 2031. Ο Μπάουμαν, ο οποίος προσχώρησε στη FIBA το 1994 ως δικηγόρος, θα συνεχίσει κανονικά το έργο του, το οποίο είχε αρχίσει το 2003.

Η σύμβαση που είχε υπογράψει το 2010 είχε ισχύ ως το 2022, ωστόσο ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, αλλά και ο Πάτρικ Μπάουμαν συμφώνησαν ώστε να παραμείνει ο τελευταίος στα καθήκοντά του για 13 ακόμα χρόνια.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημε΄νοι με το έργο του Πάτρικ Μπάουμαν. Βοήθησε τη FIBA να γίνει ένας σταθερός οργανισμός χάρη στην εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων, όπως η εισαγωγή νέου συστήματος, όπως και σε όλη την οικογένεια της FIBA», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε.

To Top