ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενικός ξεσηκωμός στην Πάτρα ενόψει Άρη, με sold out και… κορεό!

Σε ρυθμούς… Άρη εδώ και μέρες όλη η Πάτρα και ο κόσμος της Παναχαϊκής, καθώς άπαντες “ζουν κι αναπνέουν” για το ματς της Κυριακής με τους “κιτρινόμαυρους”, το οποίο χαρακτηρίζουν ως το σημαντικότερο ματς των τελευταίων ετών. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε χαρακτηριστικό ρεπορτάζ από τοπικό μέσο, τo sportfmpatras.gr:

“Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το γήπεδο της Αγυιάς την προσεχή Κυριακή (18/3) στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ήδη, στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει μεγάλη προσμονή για το παιχνίδι, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει το τεράστιο κορεό το οποίο έχουν επιμεληθεί και από χθες ετοιμάζουν οι “Nortenos”.

Η αλήθεια είναι, ότι από χθες που έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πολλοί λένε για δίχτυ και άλλα τέτοια, ωστόσο αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Οι “Nortenos” έχουν ετοιμάσει κάτι εντυπωσιακό για το οποίο θα μιλάει όλη η Ελλάδα! Πρόκειται εξάλλου, για ένα παιχνίδι το οποίο περίμεναν ΠΟΛΛΑ χρόνια όλοι οι φίλοι της ομάδας, κάτι που φαίνεται και από τον ξεσηκωμό που επικρατεί, αρκετές μέρες πριν τη σέντρα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα με το εντυπωσιακό κορεό, πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής. Με λίγα λόγια, πρέπει ο κόσμος που θα επιλέξει την σκεπαστή για να παρακολουθήσει το ματς, να βρίσκεται στο γήπεδο στις 2:30 (!), έτσι ώστε να βοηθήσουν άπαντες. Εξάλλου, το κορεό θα έχει την άμεση συμμετοχή του κόσμου!”.

To Top