Γιάτσης: «Θέλουμε 2-3 παίκτες για είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, μετά το τέλος του αγώνα με τη ΜΕΝΤ αποκάλυψε πως έχει ζητήσει από τους διοικούντες του ΤΑΑ ν΄ αποκτηθούν 2-3 παίκτες, ώστε ν΄ ανέβει ο πήχης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Ο Άρης στην παρούσα φάση συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες για τα πλέι άουτ. Έχω αιτηθεί να ενισχυθούμε με 2-3 παίκτες ώστε να αλλάξουμε τον προσανατολισμό μας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Λιγκ Καπ όπου συμμετέχουμε στο φάιναλ-4 και θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», για να συμπληρώσει αναφορικά με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα όσα έγιναν στη Μίκρα:

«Ήταν σημαντική η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μας έδωσε δύναμη. Ας ξυπνήσουν όλοι οι οπαδοί του Άρη και ας συνειδητοποιήσουν πως αυτή η ομάδα μπορεί να τους δώσει μεγάλες επιτυχίες ακόμα και τίτλους. Τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οφείλονται στην προπόνηση που ήθελαν να κάνουν τα ΜΑΤ για τη 17η Νοέμβρη».

Τέλος, αναφερθείς στο σημαίνει η σημερινή νίκη επί της ομάδας της Τούμπας είπε: «Η νίκη επί της ΜΕΝΤ είναι πολύ σημαντική και μας γεμίζει τις μπαταρίες. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και θα πάμε καλύτερα. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο εύκολα. Η μεγάλη διαφορά ήταν στο σερβίς και στο μπλοκ. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Ορεστιάδα».

To Top