Γιάτσης: «Θα γίνει σκληρό παιχνίδι με ΑΕΚ»

Το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» που θα γίνει στη Μίκρα (1η αγωνιστική, 25/10, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής) ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του 47ου πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Η ψυχολογία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση, καθώς ο Άρης έρχεται από την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ σε βάρος του ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ από την περιπέτεια με τα δελτία των ξένων αθλητών και τον αποκλεισμό από τον όμιλο της Ορεστιάδας. Οι δύο ομάδες αρχικά έθεσαν διαφορετικούς στόχους αλλά μετά τις περιπέτειες που περνάει η ΑΕΚ κανείς δε μπορεί να προβλέψει όχι μόνο την επόμενη ημέρα αλλά και την επόμενη… στιγμή.

Μέχρι μεσημέρι της Παρασκευής και οι δύο ομάδες είχαν σε εκκρεμότητα τα δελτία των ξένων τους αλλά υπήρχε η διαβεβαίωση πως όλες οι εκκρεμότητες θα κλείσουν. Ο Άρης έχει μοναδικό ξένο τον Αμερικανό κεντρικό Κόνορ Ντόκερτι, ενώ η ΑΕΚ τακτοποίησε και τυπικά τις περιπτώσεις του Μαυροβούνιου ακραίου Μπάλσα Ραντούνοβιτς και του Κροάτη πασαδόρου Ίνοσλαβ Κριντς οι οποίοι έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν κανονικά και αναμένονταν να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Κολομβιανού Χόρχε Παγιάν και του Ουκρανού Βαλεντίν Μπουρκόφσκι.

Ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, τόνισε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ: «Με λύπη μου βλέπω πως η ΑΕΚ έχει άλλου είδους προβλήματα. Δεν είμαι της λογικής “ο θάνατος μου η ζωή μου”. Μακάρι η ΑΕΚ να κατέβει σωστή και έτοιμη ώστε να γίνει ωραίο παιχνίδι. Και μη νομίζετε. Αυτή η αβεβαιότητα που δεν ξέρουμε τη σύνθεση του αντιπάλου δε μας βοηθάει να ετοιμάσουμε την τακτική μας. Σίγουρα θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι και θα ήταν σημαντικό να πάρουμε βαθμούς».

Να σημειωθεί ότι Αρης και ΑΕΚ έχουν αναμετρηθεί 18 φορές για την Volleyleague και υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η κάθε ομάδα μετράει από 9 νίκες, ενώ με γηπεδούχο τον Άρη έχουν γίνει 9 αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγείται στις νίκες 6-3.

Πηγή: www.volleyleague.gr

To Top