ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαμουρίδης στο PRESSARIS: “Ο Άρης ανήκει σε άλλη κατηγορία”

Από την περασμένη Κυριακή, όταν και έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στον Έβρο Σουφλίου, οι παίκτες του Καμπανιακού έστρεψαν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη, δεδομένου ότι την Τετάρτη έκαναν το ρεπό τους.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα για τους Χαλαστρινούς εδώ και αρκετό καιρό, με τον τεχνικό της ομάδας, Ιερόθεο Γιαμουρίδη, να τονίζει πως «έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά», ενώ εξήγησε και το πώς «βλέπει» την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο PRESSARIS:

«Τα παιδιά δούλεψαν πολύ αυτήν την εβδομάδα. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, αν και υπάρχουν τα δεδομένα προβλήματα τραυματισμών των Ταχματζίδη, Τρικαλινού και Πασπαλά. Ωστόσο, έχουμε μάθει να παίζουμε με τις απουσίες μας».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός αναφερθείς στην κυριακάτικη συνάντηση των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε να πει:

«Την Κυριακή παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, που ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ο Άρης δεν έπρεπε να παίζει στη Γ΄ Εθνική, βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι στιγμής», για να καταλήξει:

«Θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και όχι φόβο. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στο ματς και τα παιδιά να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

To Top