Γιαννάκης στο PRESSARIS: “Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας την άνοδο”

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η γυναικεία ομάδα του Άρη για το μεγάλο κυριακάτικο παιχνίδια με τον Αίαντα Ευόσμου, το οποίο θα κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θ΄ ανέβει στην Α1.

Σε δηλώσεις του στο PRESSARIS ο μάνατζερ της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε για το εν λόγω ματς, η διεξαγωγή του οποίου πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά και για την παρουσία του κόσμου.

«Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το ματς της Κυριακής, καθώς ήδη εδώ και δύο εβδομάδες προετοιμάζεται. Τα κορίτσια έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Επίσης, ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδεχόμενο εκ νέου αναβολής της αναμέτρησης, είχε να πει: «Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά και το βλέπω δύσκολο ν’ αλλάζει κάτι», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών, να γεμίσει το γήπεδο και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Να σημειώσουμε ότι θα υπάρχουν μόνο προσκλήσεις, που διατίθενται από το κυλικείο και είναι δωρεάν για όσους διαθέτουν διάρκειας στον Άρη σε οποιοδήποτε τμήμα».

To Top