ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατράς: “Υπέρ του Άρη η αλλαγή στον πάγκο τώρα, άριστος προπονητής ο Αγγέλου”

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας Μάκης Γιατράς μίλησε για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του με τον Άρη, αλλά και τον πρώην συνεργάτη του Βαγγέλη Αγγέλου.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα:

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, με μια ιστορική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί με εμπειρία και ταλέντο, είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Άρη και εμείς θα πάμε για την νίκη.

Διαφοροποιεί τον τρόπο προσέγγισης που πλέον στον πάγκο του Άρη θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου:

Εμείς θα παίξουμε με το ίδιο πλάνο που ερχόμαστε ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αλλάξει κάποια πράγματα ξέρω την φιλοσοφία του γιατί έχω δουλέψει μαζί του αλλά στο θέμα της ψυχολογίας θα δείξουν ότι μπορούν το κάτι παραπάνω δεν θέλω να μειώσω τον κόουτς Γιαννάκη προς θεού, αλλά νομίζω ότι μια αλλαγή προπονητή θα κάνει και για την ψυχολογία των παικτών.

Που θα κριθεί το παιχνίδι:

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον ρυθμό, εμείς θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε σε ένα τέμπο θα προσπαθήσει να μας χαλάσει το παιχνίδι ο Άρης και θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του και είναι ένα συν ότι παίζει στο Αλεξάνδρειο με τον κόσμο του που έχει μια αύρα.

Θα επηρεάσει τις ομάδες η βαριά ήττα 70-40 στην Πάτρα στον πρώτο αγώνα:

Νομίζω ότι καμία φορά δεν λένε την αλήθεια οι αριθμοί, τώρα είναι διαφορετικές και οι ομάδες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, είναι αμφίβολη η συμμέτοχή του Μιλόσεβιτς αν θέλει και ο ίδιος να παίξει θα τον βάλω, αλλά δύσκολα θα ρισκάρω να τον βάλω στο παιχνίδι.

Ένα σχόλιο για τον Αγγέλου:

Πρώτα από όλα να πω ότι είχα μια άριστη συνεργασία είναι ένας εξαιρετικός προπονητής η σταδιοδρομία του το έχει δείξει και νομίζω ότι είναι ευτυχία να είναι στον πάγκο του Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ένα σχόλιο για το κεφάλαιο Γιαννάκης:

Δεν το πίστευα όπως πίστευα και στην αρχή πιστεύω ότι ο Άρης θα μπορούσε να είχε πάρει κάποιες νίκες και με το ΠΑΟΚ και με το Ρέθυμνο και να είχε μια καλύτερη πορεία, τα προβλήματα του Άρη επηρέασαν και δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση, με μια ομάδα με τόσο πολύ κόσμο. Στο τέλος δεν θα κινδυνεύσει ο Άρης.

Ποιος είναι ο στόχος του Προμηθέα:

Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην Α1 και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα παραπάνω. Πήραμε το ρίσκο, έχουμε κάνει 12 νίκες, θα μπορούσαμε και παραπάνω και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και όσο πιο ψηλά φτάσουμε και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει.

To Top